valve noise lost power
Results 1 to 5 of 5

This is a discussion on valve noise lost power within the General Maintenance, Troubleshooting & Accidents. forums, part of the Tech & Modifying & General Repairs category; i had like a valve rattel start up few seconds then after about 2 weeks i have a bad vaalve ...

  1. #1
    Registered User
    Join Date
    Aug 2009
    Posts
    3

    valve noise lost power

    i had like a valve rattel start up few seconds then after about 2 weeks i have a bad vaalve rattle on right side i cked timeing all ok but sounds like its has no oil help thanks craig

  2. Remove Advertisements
    ClubWRX.net
    Advertisements
     

  3. #2
    The Default One SeattleJeremy's Avatar
    Join Date
    Jul 2004
    Location
    Seattle, WA
    Posts
    4,487
    Is the check engine light on? Check oil light maybe?
    Is this noise coming from both sides of the engine?

    Maybe you should take it to a mechanic and ask them to listen to it.

  4. #3
    Registered User
    Join Date
    Aug 2009
    Posts
    3

    valve noise

    no lights on full oil and only one side turbo side makeing noise thanks craig

  5. #4
    The Default One SeattleJeremy's Avatar
    Join Date
    Jul 2004
    Location
    Seattle, WA
    Posts
    4,487
    Is there any smoke coming out the tail pipe?
    Does it feel like it's down on power when the turbo is boosting?

  6. #5
    Registered User
    Join Date
    Aug 2009
    Posts
    3

    noise

    no smoke on power yes turbo makes no differnt in powe even with bost turbo gate looks like working ok just bad clacking noise right side i pulled all covers cked timeing belt all cams are timed with the crank shaft i dont want to pull engine if i dont need to started all at once craig

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •