power loss at top end
Results 1 to 4 of 4

This is a discussion on power loss at top end within the General Maintenance, Troubleshooting & Accidents. forums, part of the Tech & Modifying & General Repairs category; i have a problem with my wrx i lose power and it backfires at the top end if i've lit ...

  1. #1
    Registered User
    Join Date
    Aug 2009
    Posts
    2

    Question power loss at top end

    i have a problem with my wrx i lose power and it backfires at the top end if i've lit her up. any ideas what this is?

  2. Remove Advertisements
    ClubWRX.net
    Advertisements
     

  3. #2
    Banned
    Join Date
    Dec 2003
    Location
    Dallas, TX / Sterling, VA
    Posts
    6,629
    I Support ClubWRX
    Backfires or afterfires?

  4. #3
    Registered User
    Join Date
    Aug 2009
    Posts
    2
    don't know. when i'm going for it the engine drops down to idle speed for a couple of seconds then i hear a bang/pop and the power comes back

  5. #4
    Admiral Ackbar the 1st mycologist's Avatar
    Join Date
    Oct 2005
    Location
    Late Devonian
    Posts
    13,055
    I Support ClubWRX
    I'd try cleaning the MAF first but IDK. Search for directions before you do it though.
    "From a little spark may burst a mighty flame." - Dante
    "The stitch is lost unless the thread is knotted." - Italian proverb

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •