A/C problem
+ Reply to Thread
Results 1 to 2 of 2

This is a discussion on A/C problem within the General Maintenance, Troubleshooting & Accidents. forums, part of the Tech & Modifying & General Repairs category; I recently had to put a new a/c system in my stock 2002 wrx. I put a new compresor, condenser, ...

  1. #1
    Registered User
    Join Date
    Feb 2008
    Location
    Texas
    Posts
    30

    A/C problem

    I recently had to put a new a/c system in my stock 2002 wrx. I put a new compresor, condenser, evap core, and expansion valve in the car. When I got to putting the control unit back together I cant remember where I pulled a wire off/out of. It looks like some kind of temperature sensor gauge. Can anyone give me a clue as to where it might go?

  2. Remove Advertisements
    ClubWRX.net
    Advertisements
     

  3. #2
    Registered User EvoEatr's Avatar
    Join Date
    Aug 2008
    Location
    Kennett Square, Pennsylvania
    Posts
    1,839
    I believe thats the thermistor that sticks in the Evaporator itself...

+ Reply to Thread

Quick Reply Quick Reply

Register Now

Please enter the name by which you would like to log-in and be known on this site.
If you do not want to register, fill this field only and the name will be used as user name for your post.

Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.

Please enter a valid email address for yourself. We strongly suggest that you stay away from using aol, yahoo, msn, and hotmail accounts. Sometimes the mail server blocks the emails from our server. As a result you will not receive any notifications including the confirmation email.

Log-in

Human Verification

In order to verify that you are a human and not a spam bot, please enter the answer into the following box below based on the instructions contained in the graphic.


Posting Permissions

  • You may post new threads
  • You may post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •