P0301 and flashing CEL
Results 1 to 2 of 2

This is a discussion on P0301 and flashing CEL within the General Maintenance, Troubleshooting & Accidents. forums, part of the Tech & Modifying & General Repairs category; I went WOT in 2nd and right around 4-5krpm my car bucked and immediately had a flashing CEL and my ...

  1. #1
    Registered User Cameron's Avatar
    Join Date
    Jun 2003
    Location
    Traverse City
    Posts
    117

    P0301 and flashing CEL

    I went WOT in 2nd and right around 4-5krpm my car bucked and immediately had a flashing CEL and my car was running rough with lost power.

    The CEL would stop flashing at some points, but would come back again a few minutes later. Car continued to run like crap no matter what.

    I know P0301 = Cylinder 1 Misfire But I also had a ?????? code.

    Any suggestions what it could be? From what I found out myself, it could be the plugs or the coil pack.
    03' WRB WRX, 5spd
    AccessPort w/ VF34 (PDX Tuning map)
    Cobbtuning Intake
    TXS Catless StealthBack /w Stromung XA
    Nino's Uppipe
    Samco I/C Hoses

  2. Remove Advertisements
    ClubWRX.net
    Advertisements
     

  3. #2
    Moderator Donkey's Avatar
    Join Date
    Apr 2005
    Location
    Da boonies
    Posts
    6,150
    I Support ClubWRX
    Sounds like you had a knock event and the car cut timing and boost to protect itself.
    Resident Adviser @ WTF Tuning, LLC
    2002 FORESTER S
    1998 FORESTER S




Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •