P0507 - Any suggestions? - Page 3
Page 3 of 3 FirstFirst 123
Results 31 to 35 of 35

This is a discussion on P0507 - Any suggestions? within the General Maintenance, Troubleshooting & Accidents. forums, part of the Tech & Modifying & General Repairs category; Yeah..Its a tad tight in there..Sometimes i even have problems...and im on a lift...lol......

  1. #31
    Registered User EvoEatr's Avatar
    Join Date
    Aug 2008
    Location
    Kennett Square, Pennsylvania
    Posts
    1,839
    Yeah..Its a tad tight in there..Sometimes i even have problems...and im on a lift...lol...

  2. Remove Advertisements
    ClubWRX.net
    Advertisements
     

  3. #32
    Registered User
    Join Date
    Aug 2010
    Posts
    3

    00 legacy outback p0507

    i was trying to do the seafoam treatment on my subaru so i took off the pcv valve hose nd pour like less than 5 ounces into the hose slowly of course with the engine running and all that but i think i did wrong either way because smoke never came out of the muffler and next day i check my car in auto zone with the scan tool and this code came out p0507 wich wasnt there before the only one i had was p0420 any ideas wat should i do? vochon@gmail.com

  4. #33
    Good news, everyone! xxxxxxxAnub1s's Avatar
    Join Date
    Jan 2005
    Location
    Eh, whaaaaa?
    Posts
    3,855
    I Support ClubWRX
    Are you sure you poured it into the correct hose? That code is for the IACV...
    Cody
    Hawk-Eye Alliance #727 N.E.R.D #255.255.255.0

    Your nighttime volunteer of near-useless information.
    Good news, everyone!

  5. #34
    Registered User
    Join Date
    Aug 2010
    Posts
    3

    heeeeeelp p0507

    i was trying to do the seafoam treatment on my subaru so i took off the pcv valve hose nd pour like less than 5 ounces into the hose slowly of course with the engine running and all that but i think i did wrong either way because smoke never came out of the muffler and next day i check my car in auto zone with the scan tool and this code came out p0507 wich wasnt there before the only one i had was p0420 any ideas wat should i do?


    Quote Originally Posted by Platinum13 View Post
    Hello all,

    My 1997 Impreza just started giving me a P0507 code and is idling really rough now.

    Any ideas on what I can try to fix/clean myself to correct this problem?

    Thanks.

  6. #35
    Registered User
    Join Date
    Aug 2010
    Posts
    3

    00 legacy outback p0507

    i poured it in the hose that connects right to the pcv valve you kno wich hose am talkin about? also when i wnt to autozone the info of the problable cause of the p0507 was faulty tps sensor or exhaust leak nd also something about dirty throttle body... i believe i dont remember very well...
    Quote Originally Posted by Anub1s View Post
    Are you sure you poured it into the correct hose? That code is for the IACV...

Page 3 of 3 FirstFirst 123

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •