P0301
Results 1 to 3 of 3

This is a discussion on P0301 within the General Maintenance, Troubleshooting & Accidents. forums, part of the Tech & Modifying & General Repairs category; Okay so i know there are threads about this already but they didn't help because i have done what they ...

  1. #1
    Registered User BugeyeSpode02's Avatar
    Join Date
    Sep 2008
    Location
    New Meheko
    Posts
    35

    P0301

    Okay so i know there are threads about this already but they didn't help because i have done what they said already so any advice would help. I have an 02 wrx wagon Stock. The CEL came on about a month ago so i ran the codes and the P0301 was the only one that came up so i changed out my plugs, but thanks to the morons at autozone put the non turbo plugs in so it came on again but still only on the #1 cylinder so i got some double platnum plugs and moved the coil packs around and everything was good for about a month. Out of no where Yesterday my CEL came on again so i went and ran it and its she same code P0301.

    Could it be the Pack wires? or do i need to think more expensive like injectors?

  2. Remove Advertisements
    ClubWRX.net
    Advertisements
     

  3. #2
    Registered User teflon_jones's Avatar
    Join Date
    Apr 2007
    Location
    8000' up in Colorado
    Posts
    6,753
    I'd try switching around the wires again, reset the ECU, and see if the same cylinder is misfiring. If it is, then it's not the any part of the ignition (coil pack, wires, plugs). Maybe a bad injector?
    Scott
    Past Subies - '11 STI Limited stage 1+ and '04 STi stage 2+
    '13 Wrangler Rubicon - custom front bumper w/12k lb winch & off-road lights, skid plates, diff guards, etc.
    '04 Porsche 911 Turbo GT2 clone 600 HP/TQ
    '77 F-150 heavily modded for off-roading

  4. #3
    Registered User BugeyeSpode02's Avatar
    Join Date
    Sep 2008
    Location
    New Meheko
    Posts
    35
    So i switched the Pack around and it went off for like a day then cam back on and i want to check the wires but i don't know where they go. they vanish under that stupid Green thing that is over the injectors any help or like a DIY wire check with pictures would be cool

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •