ignition "ON" chime is gone! why?
Results 1 to 4 of 4

This is a discussion on ignition "ON" chime is gone! why? within the General Maintenance, Troubleshooting & Accidents. forums, part of the Tech & Modifying & General Repairs category; today when i was about to start my car i noticed the chime that goes on when you put the ...

  1. #1
    Registered User
    Join Date
    Apr 2008
    Posts
    12

    ignition "ON" chime is gone! why?

    today when i was about to start my car i noticed the chime that goes on when you put the key in the "on" position is gone.... i have no idea why, and prior to this my keyless entry "lock" chime is also no where to be found...what gives?

  2. Remove Advertisements
    ClubWRX.net
    Advertisements
     

  3. #2
    Registered User Feezor's Avatar
    Join Date
    Nov 2006
    Location
    Ca
    Posts
    438
    well it never chimes in the "ON" position for more than a couple seconds but it continues to chime in the "ACC" position is that what your talking about?

  4. #3
    Registered User
    Join Date
    Apr 2008
    Posts
    12
    yes sorry "ACC" i what i mean. pretty much the last key postion before starting

  5. #4
    Registered User Feezor's Avatar
    Join Date
    Nov 2006
    Location
    Ca
    Posts
    438
    For future reference is goes "OFF" "ACC" "ON" "START" if the ding noise is gone then check to see if there is a fuse for it under the dash by your left knee.

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •