starting prob
+ Reply to Thread
Results 1 to 2 of 2

This is a discussion on starting prob within the General Maintenance, Troubleshooting & Accidents. forums, part of the Tech & Modifying & General Repairs category; I've got a 96 jap import and just fitted a 2006 engine in put my 96 heads on and i ...

  1. #1
    Registered User
    Join Date
    Oct 2007
    Posts
    2

    starting prob

    I've got a 96 jap import and just fitted a 2006 engine in put my 96 heads on and i can not get the engine to fire up there is a spark but no go any ideas plzs

  2. Remove Advertisements
    ClubWRX.net
    Advertisements
     

  3. #2
    Registered User jeffmm06's Avatar
    Join Date
    Sep 2007
    Location
    Sacramento, CA
    Posts
    2,138
    Spark: Yes

    Fuel?

    Engine timed correctly?
    2005 WRB WRX "was" STAGE 2

+ Reply to Thread

Quick Reply Quick Reply

Register Now

Please enter the name by which you would like to log-in and be known on this site.
If you do not want to register, fill this field only and the name will be used as user name for your post.

Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.

Please enter a valid email address for yourself. We strongly suggest that you stay away from using aol, yahoo, msn, and hotmail accounts. Sometimes the mail server blocks the emails from our server. As a result you will not receive any notifications including the confirmation email.

Log-in

Human Verification

In order to verify that you are a human and not a spam bot, please enter the answer into the following box below based on the instructions contained in the graphic.


Posting Permissions

  • You may post new threads
  • You may post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •