Starting problem! bah!
Results 1 to 3 of 3

This is a discussion on Starting problem! bah! within the General Maintenance, Troubleshooting & Accidents. forums, part of the Tech & Modifying & General Repairs category; I bought my '08 WRX hatchback this past November and I've already ran into a starting problem. After sitting for ...

  1. #1
    Registered User
    Join Date
    Nov 2007
    Location
    Washington
    Posts
    12

    Thumbs down Starting problem! bah!

    I bought my '08 WRX hatchback this past November and I've already ran into a starting problem. After sitting for a few hours, I had to move the car out of the driveway around 2am and move it into the next spot. The car was on probably for only about a minute throughout this process. I turn the car off and the next morning around 11am, I couldn't start my car. I had this problem with my '02 Sentra SE-R before too so I decided to give it gas a few times and it finally started up.

    What did I do that would cause the car not start? It was in the 40s that night and maybe a little colder but the car is brand new pretty much. What the heck??? Anyone got any clues?

  2. Remove Advertisements
    ClubWRX.net
    Advertisements
     

  3. #2
    He simply abides. SD_GR's Avatar
    Join Date
    Jul 2002
    Location
    CA, US
    Posts
    22,559
    I Support ClubWRX
    Do you mean the car would turn over but the motor would not fire up? A slight hesitation to start up on cold nights isn't abnormal.
    WRX Info Links, Courtesy TheJ
    The world breaks everyone and afterward many are strong in the broken places. Ernest Hemingway
    I lied. I cheated. I bribed men to cover the crimes of other men. I am an accessory to murder. But the most damning thing of all... I think I can live with it. And if I had to do it all over again - I would. Benjamin Sisko
    DISCLAIMER: Opinions expressed are the author's alone and are inherently worthless.

  4. #3
    Registered User
    Join Date
    Nov 2007
    Location
    Washington
    Posts
    12
    ehhh...i guess that's what u could call it. it's like the fuel isn't getting to the engine so i had to give it gas myself for it to start. i've seen and have had other cars that are a lot older and that doesn't even happen.

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •