Problems at 60k?
Results 1 to 2 of 2

This is a discussion on Problems at 60k? within the General Maintenance, Troubleshooting & Accidents. forums, part of the Tech & Modifying & General Repairs category; 2005 WRX 2.0. I've been noticing varying smoke out of my tailpipe more frequently; idling or when I give it ...

  1. #1
    Registered User Destros's Avatar
    Join Date
    Apr 2007
    Location
    Springfield, VA.
    Posts
    158

    Exclamation Problems at 60k?

    2005 WRX 2.0. I've been noticing varying smoke out of my tailpipe more frequently; idling or when I give it gas. The exhaust reeks of oil. And I sometimes smell oil in the cabin when I drive. The other day I looked at my turbo and noticed oil on the bearing housing. It seems to be leaking oil out of the hot-side seal. Slowly, but is leaking nontheless. Sometimes nothing seems to happen, other times it's pretty noticable. Is this usual at 60k?
    -created in the ominous shadow of The Great Vassar-
    Blobeye Syndicate #Eleventy-Seven

  2. Remove Advertisements
    ClubWRX.net
    Advertisements
     

  3. #2
    Would Never, Ever Say Something Bad About an Admin's Mom SonicWagon's Avatar
    Join Date
    Jul 2007
    Location
    Santa Cruz New Mexico
    Posts
    5,741
    not usual you have a gasket or seal that is bad and it is not good for your engine or turbo at all.

    i have 78k and 0 burnt oil and 0 leaking oil.
    "It is at our most challenging times that we must cheat our very hardest" - Eric Theodore Cartman
    Quote Originally Posted by Weasel 555 View Post
    so whose up for been banned?
    Quote Originally Posted by RayfieldsWRX View Post
    I is teh b1ggest douche evarrrr!~

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •