04' WRX Misfiring - Page 2
+ Reply to Thread
Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 16 to 19 of 19

This is a discussion on 04' WRX Misfiring within the General Maintenance, Troubleshooting & Accidents. forums, part of the Tech & Modifying & General Repairs category; Will that effect the engine performance if it's in test mode???? It's giving up at 4500 RPM, I've hit 5K ...

  1. #16
    Registered User
    Join Date
    Feb 2008
    Location
    Apopka, FL
    Posts
    57
    Will that effect the engine performance if it's in test mode????
    It's giving up at 4500 RPM, I've hit 5K and that's it.

  2. Remove Advertisements
    ClubWRX.net
    Advertisements
     

  3. #17
    Registered User
    Join Date
    Sep 2006
    Posts
    17
    well thats it? no resolve? i think im having the same problem.. I swaped my coil packs all over trying to isolate problem.... new plugs. only when cold though. been having prob for months now and it driving me nutz!

  4. #18
    Registered User teflon_jones's Avatar
    Join Date
    Apr 2007
    Location
    8000' up in Colorado
    Posts
    6,753
    Quote Originally Posted by Natedawg191 View Post
    well thats it? no resolve? i think im having the same problem.. I swaped my coil packs all over trying to isolate problem.... new plugs. only when cold though. been having prob for months now and it driving me nutz!
    Here's what you need to do:
    1) Start a new thread
    2) List your year/model car and mods (if any)
    3) Describe the problem in as much detail as possible
    Scott
    Past Subies - '11 STI Limited stage 1+ and '04 STi stage 2+
    '13 Wrangler Rubicon - custom front bumper w/12k lb winch & off-road lights, skid plates, diff guards, etc.
    '04 Porsche 911 Turbo GT2 clone 600 HP/TQ
    '77 F-150 heavily modded for off-roading

  5. #19
    Registered User
    Join Date
    Sep 2006
    Posts
    17
    http://www.clubwrx.net/forums/genera...der-boost.html Thought i did..... everyone seems to have a very similar problem... Just never hear the end of the story.. cant get a ohhh it was.... super weak..

    im down with the crank postion sensor? how do you check that? do i measure resistance? I actually had that go bad on a old car of mine took forever to diagnose. ofcourse the car had 190k and not 40k.

+ Reply to Thread
Page 2 of 2 FirstFirst 12

Quick Reply Quick Reply

Register Now

Please enter the name by which you would like to log-in and be known on this site.
If you do not want to register, fill this field only and the name will be used as user name for your post.

Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.

Please enter a valid email address for yourself. We strongly suggest that you stay away from using aol, yahoo, msn, and hotmail accounts. Sometimes the mail server blocks the emails from our server. As a result you will not receive any notifications including the confirmation email.

Log-in

Human Verification

In order to verify that you are a human and not a spam bot, please enter the answer into the following box below based on the instructions contained in the graphic.


Posting Permissions

  • You may post new threads
  • You may post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •