ANother p0300 thread. Help..
Results 1 to 2 of 2

This is a discussion on ANother p0300 thread. Help.. within the General Maintenance, Troubleshooting & Accidents. forums, part of the Tech & Modifying & General Repairs category; Ok ive had this code for 2 months now. This is exactly how it happens. I will start the car ...

  1. #1
    Registered User flabele's Avatar
    Join Date
    Jun 2005
    Location
    New Jersey
    Posts
    815

    ANother p0300 thread. Help..

    Ok ive had this code for 2 months now. This is exactly how it happens. I will start the car up. Sometimes the cel will not be on but will start blinking after a few seconds. Then after about 30 seconds it stops blinking and stays on constant. My car will stall once in a while too. The weird thing is it only stalls out when u first start it up and go to take off. But not if it is idling. In other words u have to step on the gas for it to stall. I just replaced the spark plugs with njk irridiums. That did not help anything. SO what else could it be? A coil pack, injectors ( sti pinks with only 10,000 miles on them ), fuel pump, fuel filter. This is really pissing me off...
    My money pit

  2. Remove Advertisements
    ClubWRX.net
    Advertisements
     

  3. #2
    Registered User flabele's Avatar
    Join Date
    Jun 2005
    Location
    New Jersey
    Posts
    815
    bump ....
    My money pit

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •