NO POWER & ENGINE SHAKE (Strange?)
+ Reply to Thread
Results 1 to 5 of 5

This is a discussion on NO POWER & ENGINE SHAKE (Strange?) within the General Maintenance, Troubleshooting & Accidents. forums, part of the Tech & Modifying & General Repairs category; The other day I started my WRX and found that I couldn't make it out of the driveway!! The engine ...

  1. #1
    Registered User
    Join Date
    Nov 2001
    Location
    Los Angeles
    Posts
    10

    NO POWER & ENGINE SHAKE (Strange?)

    The other day I started my WRX and found that I couldn't make it out of the driveway!! The engine was running but had NO power and was shaking. I restarted and then it was fine and has been running great ever since. What with that?

  2. Remove Advertisements
    ClubWRX.net
    Advertisements
     

  3. #2
    Registered User Weapon wrX's Avatar
    Join Date
    Oct 2002
    Posts
    674
    that happened to me once..not the no power thing but the massive shake...i started the car and it almost stalled out and the engine was shaking so hard that it made the entire car shake...i got scared and turned it off..i then restarted it and all was fine...hasnt happened since and that was about 2000 miles ago..was very scary tho
    kris

  4. #3
    Moderator GV27's Avatar
    Join Date
    Jun 2002
    Location
    Green Mountain, Colorado
    Posts
    5,585
    I Support ClubWRX
    A buddy of mine has a 2000 Impreza L that did that occasionally when it was new. He never did figure out what was going on but it went away.
    "Inasmuch as ye have done it to one of the least of these my brethren, ye have done it to me." -Jesus

    1990 Alfa Romeo Spider Veloce
    1992 Toyota 4Runner SR5 3.Slow
    1993 Honda CBR600F2
    2002 WRX SportWagon *sold*

  5. #4
    Registered User
    Join Date
    Sep 2002
    Location
    Gaithersburg, MD
    Posts
    54

    Re: NO POWER & ENGINE SHAKE (Strange?)

    Originally posted by No ticket yet!
    The other day I started my WRX and found that I couldn't make it out of the driveway!! The engine was running but had NO power and was shaking. I restarted and then it was fine and has been running great ever since. What with that?


    vacuum leak.
    97 VW GTI VR6 Vortech 10psi--SOLD
    03 Platnium Silver WRX Stage4+ - SOLD
    05 Crystal Grey STi

  6. #5
    Registered User
    Join Date
    Aug 2006
    Posts
    1

    I Know

    Its May Be A Short In Your Ignition Coil. I Had The Same Problem In My 25rs.

+ Reply to Thread

Quick Reply Quick Reply

Register Now

Please enter the name by which you would like to log-in and be known on this site.
If you do not want to register, fill this field only and the name will be used as user name for your post.

Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.

Please enter a valid email address for yourself. We strongly suggest that you stay away from using aol, yahoo, msn, and hotmail accounts. Sometimes the mail server blocks the emails from our server. As a result you will not receive any notifications including the confirmation email.

Log-in

Human Verification

In order to verify that you are a human and not a spam bot, please enter the answer into the following box below based on the instructions contained in the graphic.


Posting Permissions

  • You may post new threads
  • You may post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •