engine trouble
+ Reply to Thread
Results 1 to 2 of 2

This is a discussion on engine trouble within the Engine forums, part of the Vendor's Forum category; hi ive just put a ej20 sti lump in my 01 bugeye and it will not turn over but the ...

  1. #1
    Registered User
    Join Date
    May 2010
    Posts
    1

    engine trouble

    hi ive just put a ej20 sti lump in my 01 bugeye and it will not turn over but the engine turnt while out on floor any susgestions please

  2. Remove Advertisements
    ClubWRX.net
    Advertisements
     

  3. #2
    Registered User Murt's Avatar
    Join Date
    Jun 2007
    Location
    Dublin, Ireland
    Posts
    31
    Could b a few reasons why its not starting.

    Check all the connections, try and get a good earth connection

    on the engine. Subaru's need at least 7 good earth connections

    in under the hood, then try. Hope it starts for you.

+ Reply to Thread

Quick Reply Quick Reply

Register Now

Please enter the name by which you would like to log-in and be known on this site.
If you do not want to register, fill this field only and the name will be used as user name for your post.

Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.

Please enter a valid email address for yourself. We strongly suggest that you stay away from using aol, yahoo, msn, and hotmail accounts. Sometimes the mail server blocks the emails from our server. As a result you will not receive any notifications including the confirmation email.

Log-in

Human Verification

In order to verify that you are a human and not a spam bot, please enter the answer into the following box below based on the instructions contained in the graphic.


Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •