Smog question please help!
Results 1 to 3 of 3

This is a discussion on Smog question please help! within the Engine Modifications forums, part of the Tech & Modifying & General Repairs category; Okay, I am sure some of you have been through this before so I need any info you may have ...

  1. #1
    Registered User
    Join Date
    May 2006
    Location
    A, A
    Posts
    44

    Smog question please help!

    Okay, I am sure some of you have been through this before so I need any info you may have on the subject. I have an 03' WRX and it has the full APS (catless) exhaust. So last time I had to smog it to register it. I just had the stock cats re installed and it passed no problem...however, this time I forgot that I had disconnected the battery to service the car and since I rarely drive it, the ECU still says that the I/M monitors are not all back to "ready" status. I was told to just drive the car until they return to normal. How long will this take? I have put at least 100 miles on the car and they still say "not ready" I just need one more to clear! either "catalyst" or "o2 sensor" any advice is greatly appreciated...

  2. Remove Advertisements
    ClubWRX.net
    Advertisements
     

  3. #2
    Master Baiter EJ257's Avatar
    Join Date
    Aug 2007
    Location
    On a stream bank somewhere
    Posts
    19,735
    I Support ClubWRX
    Do you have a Tactrix cable?
    2005 WRX STi (Mods | Virtual Dyno)

    Resident Tuner @ WTF Tuning, LLC

    "Never trust anything that bleeds for a week and lives ..."

    UNYSOC

  4. #3
    Registered User
    Join Date
    May 2006
    Location
    A, A
    Posts
    44
    What's that?

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •