Aftermarket Subwoofer...Yes, I'm a N00B to this.. - Page 2
Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 16 to 19 of 19

This is a discussion on Aftermarket Subwoofer...Yes, I'm a N00B to this.. within the Electronics/Car Audio forums, part of the Interior Mods category; Anyone???...

  1. #16
    Registered User
    Join Date
    Mar 2004
    Location
    CO
    Posts
    104
    Anyone???

  2. Remove Advertisements
    ClubWRX.net
    Advertisements
     

  3. #17
    ClubWRX.net Vendor
    Join Date
    Mar 2004
    Location
    Los Angeles
    Posts
    494
    Connect to the ignition/acc wire. That'll turn the amp on whenever the radio turns on.
    Those fools, EVO vs. STi??? That's like comparing ....wait a minute...there's no comparison. The Suby's still working!!! The evo...well... I hope he got the extended warranty.

  4. #18
    The Default One SeattleJeremy's Avatar
    Join Date
    Jul 2004
    Location
    Seattle, WA
    Posts
    4,488
    Quote Originally Posted by ej20fan
    Connect to the ignition/acc wire. That'll turn the amp on whenever the radio turns on.
    So the
    Radio Ignition yellow/green + radio harness

  5. #19
    ClubWRX.net Vendor
    Join Date
    Mar 2004
    Location
    Los Angeles
    Posts
    494
    Quote Originally Posted by jeremy96gase
    So the
    Radio Ignition yellow/green + radio harness
    The long version....yes.
    Those fools, EVO vs. STi??? That's like comparing ....wait a minute...there's no comparison. The Suby's still working!!! The evo...well... I hope he got the extended warranty.

Page 2 of 2 FirstFirst 12

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •