site never finishes loading
+ Reply to Thread
Results 1 to 9 of 9

This is a discussion on site never finishes loading within the Clubwrx Website/Forum Support - Report Errors forums, part of the Community - Meet other Enthusiasts category; I'm not sure if this has something to do with recent Firefox updates.. but every page I go to on ...

  1. #1
    OMG WTF MainFrame's Avatar
    Join Date
    Sep 2002
    Location
    Texas, United States
    Posts
    8,739
    I Support ClubWRX I Support ClubWRX

    site never finishes loading

    I'm not sure if this has something to do with recent Firefox updates.. but every page I go to on clubwrx today keeps a spinning icon on the tab indicating that the page has not finished loading (even though everything I'm used to still appears just fine, and I'm having no real problems with the site at the moment).

    ..and actually just now I have noticed info at the bottom of my browser saying "Transferring data from cdn.viglink.com...". Looks like that's the server that's not responding. Likely an ad site?

  2. Remove Advertisements
    ClubWRX.net
    Advertisements
     

  3. #2
    Administrator
    Join Date
    Sep 2013
    Posts
    136
    I Support ClubWRX
    It is yes, what version of FF are you running and do you have an addons?

    KN Community Support

  4. #3
    OMG WTF MainFrame's Avatar
    Join Date
    Sep 2002
    Location
    Texas, United States
    Posts
    8,739
    I Support ClubWRX I Support ClubWRX
    FF 34.0, with a bunch of addons.. although today it appears to load up fine, so maybe it was just a fluke.

  5. #4
    Administrator
    Join Date
    Sep 2013
    Posts
    136
    I Support ClubWRX
    If you notice the issue again can you try turning off all of your add on's and view the site and see if the issue persists. If it stops start adding them back on one and a time. This will help determine which add on (if any) are causing an issue.

    Cheers,

    ~ dm, community support

  6. #5
    Village Idiot McBill's Avatar
    Join Date
    Sep 2013
    Location
    Buckeye State
    Posts
    1,547
    I Support ClubWRX
    I snapped a picture of this while it was occurring for you. This was the only time I experienced this issue personally was while loading that specific thread. I'm using firefox. Here is the picture. Notice in the upper left corner the loading circle is still going. Bottom left shows what process it's stuck on.


    2011 WRB WRX Sedan - Q300, Invidia Catted Downpipe, Cobb RAM Intake w/Box, Tuned buy Turn in Concepts
    Stink-Eye Mob #696
    Build Thread
    Facebook
    @billym14

  7. #6
    Village Idiot McBill's Avatar
    Join Date
    Sep 2013
    Location
    Buckeye State
    Posts
    1,547
    I Support ClubWRX
    here is another, stuck on a different process:

    2011 WRB WRX Sedan - Q300, Invidia Catted Downpipe, Cobb RAM Intake w/Box, Tuned buy Turn in Concepts
    Stink-Eye Mob #696
    Build Thread
    Facebook
    @billym14

  8. #7
    OMG WTF MainFrame's Avatar
    Join Date
    Sep 2002
    Location
    Texas, United States
    Posts
    8,739
    I Support ClubWRX I Support ClubWRX
    What I thought was weird was that it never seemed to time out.. it would just keep spinning indefinitely.

  9. #8
    Registered User Obeisance's Avatar
    Join Date
    Apr 2012
    Location
    not Ann Arbor
    Posts
    332
    http://www.clubwrx.net/forums/clubwr...pics/134424025

    A few months ago, my browser was doing a similar thing, but when I'd walk away a popup would appear.. I disabled flash player and the issues subsided (although I'm not sure if it fixed the loading part).
    David - '05 WRX

  10. #9
    Registered User Obeisance's Avatar
    Join Date
    Apr 2012
    Location
    not Ann Arbor
    Posts
    332
    Incidentally, my work computer won't let me visit clubwrx; instead it blocks me saying something along the lines of "in order to protect this computer, access to this website is restricted because it is known to serve malware/spyware." I can still get to other sites like youtube and NASIOC, though.
    David - '05 WRX

+ Reply to Thread

Quick Reply Quick Reply

Register Now

Please enter the name by which you would like to log-in and be known on this site.
If you do not want to register, fill this field only and the name will be used as user name for your post.

Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.

Please enter a valid email address for yourself. We strongly suggest that you stay away from using aol, yahoo, msn, and hotmail accounts. Sometimes the mail server blocks the emails from our server. As a result you will not receive any notifications including the confirmation email.

Log-in

Human Verification

In order to verify that you are a human and not a spam bot, please enter the answer into the following box below based on the instructions contained in the graphic.


Posting Permissions

  • You may post new threads
  • You may post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •