Chat is extremely laggy - Page 3
Closed Thread
Page 3 of 4 FirstFirst 1234 LastLast
Results 31 to 45 of 51

This is a discussion on Chat is extremely laggy within the Clubwrx Website/Forum Support - Report Errors forums, part of the Community - Meet other Enthusiasts category; I gave up on asking......

  1. #31
    Village Idiot McBill's Avatar
    Join Date
    Sep 2013
    Location
    Buckeye State
    Posts
    1,421
    I Support ClubWRX
    I gave up on asking...
    2011 WRB WRX Sedan - Q300, Invidia Catted Downpipe, Cobb RAM Intake w/Box, Protuned buy TiC
    Stink-Eye Mob #696
    Build Thread
    Facebook
    @billym14
    Quick reply to this message Reply  

  2. Remove Advertisements
    ClubWRX.net
    Advertisements
     

  3. #32
    Resident Jackass ShiftingLanes's Avatar
    Join Date
    May 2013
    Location
    Riverdale, NJ
    Posts
    861
    I Support ClubWRX
    Still malfunctioning. Not fixed.
    http://shiftinglanes.com
    '14 DGM WRX Limited Hatch
    I'm a build thread?
    Stink-eye Mob #49
    Quick reply to this message Reply  

  4. #33
    Registered User Impreza2.0's Avatar
    Join Date
    Nov 2008
    Location
    Maine
    Posts
    906
    im not going to moan, i'm thankful it exists at all...
    it would be nice if it was faster, but it isn't killing me
    Quick reply to this message Reply  

  5. #34
    \_(ツ)_/ Rambo's Avatar
    Join Date
    Oct 2010
    Location
    Portland, OR
    Posts
    5,088
    I Support ClubWRX
    Still not working properly as of 11:40 AM 5/20/14 PST. Using Chrome on Windows 7.
    Isaac -- 2003 WRX sedan Stg II - Gave its life for mine 6/2013.
    2007 Outback 3.0R wagon
    Proud owner of a N.E.R.D, Member 1.3810-23

    The pursuit of knowledge is hopeless and eternal... Hooray!!! - Professor Farnsworth
    Quick reply to this message Reply  

  6. #35
    Registered User ThatBroBill's Avatar
    Join Date
    Jun 2013
    Location
    Long Valley, NJ
    Posts
    209
    I Support ClubWRX
    I cant even open it anymore its so laggy it just ****s the bed and the little green circle spins and spins
    Quick reply to this message Reply  

  7. #36
    OMG WTF MainFrame's Avatar
    Join Date
    Sep 2002
    Location
    Texas, United States
    Posts
    8,525
    I Support ClubWRX I Support ClubWRX
    Quote Originally Posted by ThatBroBill View Post
    I cant even open it anymore its so laggy it just ****s the bed and the little green circle spins and spins

    ^this is my experience 50% of the time
    Quick reply to this message Reply  

  8. #37
    Village Idiot McBill's Avatar
    Join Date
    Sep 2013
    Location
    Buckeye State
    Posts
    1,421
    I Support ClubWRX
    Quote Originally Posted by ThatBroBill View Post
    I cant even open it anymore its so laggy it just ****s the bed and the little green circle spins and spins
    ^ Can Confirm
    2011 WRB WRX Sedan - Q300, Invidia Catted Downpipe, Cobb RAM Intake w/Box, Protuned buy TiC
    Stink-Eye Mob #696
    Build Thread
    Facebook
    @billym14
    Quick reply to this message Reply  

  9. #38
    Administrator
    Join Date
    Sep 2013
    Posts
    125
    I Support ClubWRX
    Hey guys,

    Can you give me some examples of the issue you are experiencing

    - Can you post
    - slowness
    - If you notice slowness, what time do you notice it the most

    Thank you for your time and patience, I really appreciate this

    ~ GP community support
    Quick reply to this message Reply  

  10. #39
    Resident Jackass ShiftingLanes's Avatar
    Join Date
    May 2013
    Location
    Riverdale, NJ
    Posts
    861
    I Support ClubWRX
    Spcifically for me, and I think many others, this is what happens:

    1) chat runs normally
    2) all at once, chat runs slowly with "someone is typing" or "sending" in the bottom left and right corners of the chat box, respectively.
    3) chat lags or does not send message or no new chat messages are received
    4) a page refresh or click to another link within the site is tried
    5) chat pops back up and a green circle appears and the chat window does not load for a minute to 5-10 minutes (my personal experience)
    6) chat eventually pops back up with messages in place and sent, but not when originally sent

    As far as times, this happens for me at all times of the day. There is not a specific time or amount of people or any other factor that seems to feed this behavior in the chat window. I've seen it happen with 4 people in chat as well as upwards of 20.

    Hope this helps! Other please chime in if this is what you experience.
    Last edited by ShiftingLanes; 05-21-2014 at 09:03 AM.
    http://shiftinglanes.com
    '14 DGM WRX Limited Hatch
    I'm a build thread?
    Stink-eye Mob #49
    Quick reply to this message Reply  

  11. #40
    Village Idiot McBill's Avatar
    Join Date
    Sep 2013
    Location
    Buckeye State
    Posts
    1,421
    I Support ClubWRX
    Quote Originally Posted by ShiftingLanes View Post
    Spcifically for me, and i think many others, this is what happens:

    1) chat runs normally
    2) all at once, chat runs slowly with "someone is typing" or "sending" in the bottom left and right corners of the chat box, respectively.
    3) chat lags or does not send message or no new chat messages are received
    4) a page refresh or click to another link within the site is tried
    5) chat pops back up and a green circle appears and the chat window does not load for a minute to 5-10 minutes (my personal experience)
    6) chat eventually pops back up with messages in place and sent, but not when originally sent

    As far as times, this happens for me at all times of the day. There is not specific time or amount of people or any other factor that seems to feed this behavior in the chat window. i've seen it happen with 4 people in chat as well as upwards of 20.

    Hope this helps! Other please chime in if this is what you experience.
    ^this, the same thing happens for everyone on all web browsers. IE, Firefox, Chrome, and Safari. Shiftinglanes nailed all of the problems I can think of. This problem has persisted for almost a month and a half now...
    2011 WRB WRX Sedan - Q300, Invidia Catted Downpipe, Cobb RAM Intake w/Box, Protuned buy TiC
    Stink-Eye Mob #696
    Build Thread
    Facebook
    @billym14
    Quick reply to this message Reply  

  12. #41
    Administrator
    Join Date
    Sep 2013
    Posts
    125
    I Support ClubWRX
    Hey guys,

    Thank you so much for all the information. I have let the teach team know about the details and hope to fix this issue as soon as possible. Once again thank you for your time.

    Have a great day

    ~ GP community support
    Quick reply to this message Reply  

  13. #42
    Registered User Big_Ben's Avatar
    Join Date
    Apr 2013
    Location
    Montreal, Canada
    Posts
    208
    I've been using the chat almost daily since I signed up on this forum, and for the last month and a half it's been a real real pain.

    Eastern time, using Firefox, just experienced a 5 minutes delay until all the messages posted by everyone during that lag pop at the same time.

    A lot of users would be so grateful to you Community support team if this was resolved. We are a close community and need each other to exist on this planet.

    Thanks
    Quick reply to this message Reply  

  14. #43
    Registered User Impreza2.0's Avatar
    Join Date
    Nov 2008
    Location
    Maine
    Posts
    906
    By now Admin has replaced all the stock hoses and lines, something is wrong in the compressor choice, clearly.
    Quick reply to this message Reply  

  15. #44
    Registered User Big_Ben's Avatar
    Join Date
    Apr 2013
    Location
    Montreal, Canada
    Posts
    208
    Quote Originally Posted by Impreza2.0 View Post
    By now Admin has replaced all the stock hoses and lines, something is wrong in the compressor choice, clearly.
    It's cause its a subaru chat
    Quick reply to this message Reply  

  16. #45
    Registered User
    Join Date
    Dec 2013
    Location
    Wharton, New Jersey, United States
    Posts
    63
    SERIOUSLY. fix the chat. its getting worse.
    Quick reply to this message Reply  

Closed Thread
Page 3 of 4 FirstFirst 1234 LastLast

Quick Reply Quick Reply

Register Now

Please enter the name by which you would like to log-in and be known on this site.
If you do not want to register, fill this field only and the name will be used as user name for your post.

Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.

Please enter a valid email address for yourself. We strongly suggest that you stay away from using aol, yahoo, msn, and hotmail accounts. Sometimes the mail server blocks the emails from our server. As a result you will not receive any notifications including the confirmation email.

Log-in

Human Verification

In order to verify that you are a human and not a spam bot, please enter the answer into the following box below based on the instructions contained in the graphic.


Posting Permissions

  • You may post new threads
  • You may post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •