Chat is extremely laggy - Page 2
Page 2 of 4 FirstFirst 1234 LastLast
Results 16 to 30 of 51

This is a discussion on Chat is extremely laggy within the Clubwrx Website/Forum Support - Report Errors forums, part of the Community - Meet other Enthusiasts category; its like someone forgot to pay the bills.... get it me and mcbill.... amirite?? or amirite???...

  1. #16
    Registered User ThatBroBill's Avatar
    Join Date
    Jun 2013
    Location
    Long Valley, NJ
    Posts
    180
    I Support ClubWRX
    its like someone forgot to pay the bills.... get it
    me and mcbill.... amirite?? or amirite???

  2. Remove Advertisements
    ClubWRX.net
    Advertisements
     

  3. #17
    Bond, James Bond McBill's Avatar
    Join Date
    Sep 2013
    Location
    Buckeye State
    Posts
    1,128
    I Support ClubWRX
    Quote Originally Posted by ThatBroBill View Post
    its like someone forgot to pay the bills.... get it
    me and mcbill.... amirite?? or amirite???
    Definitely right
    2011 WRB WRX Sedan - Q300, Invidia Catted Downpipe, Cobb RAM Intake w/Box, Protuned buy TiC
    Stink-Eye Mob #696
    Build Thread
    Facebook
    @billym14

  4. #18
    Bond, James Bond McBill's Avatar
    Join Date
    Sep 2013
    Location
    Buckeye State
    Posts
    1,128
    I Support ClubWRX
    So is it safe to say that since there has been no real effort to get this fixed that we are just going to have to deal with the chat quite frequently taking around 45-60 seconds just to send a post. And very often not even loading?
    2011 WRB WRX Sedan - Q300, Invidia Catted Downpipe, Cobb RAM Intake w/Box, Protuned buy TiC
    Stink-Eye Mob #696
    Build Thread
    Facebook
    @billym14

  5. #19
    Registered User
    Join Date
    Dec 2013
    Location
    Wharton, New Jersey, United States
    Posts
    60
    can I suggest we all find a TCP?/IP chathost to ue instead of the chat here?

  6. #20
    Subaru Newb MainFrame's Avatar
    Join Date
    Sep 2002
    Location
    Texas, United States
    Posts
    8,162
    I Support ClubWRX I Support ClubWRX
    ...and chat is slow too.

  7. #21
    Administrator
    Join Date
    Sep 2013
    Posts
    92
    I Support ClubWRX
    Hey guys have you tried clearing your cookies and cache? What kind of browser are you using?

    Let me know if any of this helps you all out.

    Have a great day

    ~ GP community support

  8. #22
    Registered User
    Join Date
    Dec 2013
    Location
    Wharton, New Jersey, United States
    Posts
    60
    firefox- no browser cache, cookies disabled.

  9. #23
    Subaru Newb MainFrame's Avatar
    Join Date
    Sep 2002
    Location
    Texas, United States
    Posts
    8,162
    I Support ClubWRX I Support ClubWRX
    I'm using Firefox.. I've tried clearing everything out. The problem isn't on my end.

  10. #24
    Bond, James Bond McBill's Avatar
    Join Date
    Sep 2013
    Location
    Buckeye State
    Posts
    1,128
    I Support ClubWRX
    Quote Originally Posted by CWRX admin View Post
    Hey guys have you tried clearing your cookies and cache? What kind of browser are you using?

    Let me know if any of this helps you all out.

    Have a great day

    ~ GP community support
    I consistently clear my history and cookies, whenever big lag problems occur it effects everyone in the chatroom at the same time. This is surely not a problem on our end.
    2011 WRB WRX Sedan - Q300, Invidia Catted Downpipe, Cobb RAM Intake w/Box, Protuned buy TiC
    Stink-Eye Mob #696
    Build Thread
    Facebook
    @billym14

  11. #25
    Administrator
    Join Date
    Sep 2013
    Posts
    92
    I Support ClubWRX
    Hey guys,

    This issue should be fixed now

    ~ GP community support

  12. #26
    Registered User A265's Avatar
    Join Date
    Mar 2009
    Location
    in a igloo
    Posts
    760
    Still happening for me.

    Edit: Posting this quick reply was also slow.

  13. #27
    Subaru Newb MainFrame's Avatar
    Join Date
    Sep 2002
    Location
    Texas, United States
    Posts
    8,162
    I Support ClubWRX I Support ClubWRX
    Quote Originally Posted by CWRX admin View Post
    Hey guys,

    This issue should be fixed now

    ~ GP community support


    Nope.. it's still behaving exactly as it has been.

  14. #28
    Registered User Impreza2.0's Avatar
    Join Date
    Nov 2008
    Location
    Maine
    Posts
    901
    Far, far from fixed. Worse if anything.

  15. #29
    Registered User ThatBroBill's Avatar
    Join Date
    Jun 2013
    Location
    Long Valley, NJ
    Posts
    180
    I Support ClubWRX
    when it someone going to get their **** together and fix this ?

  16. #30
    zax
    zax is offline
    \_(ツ)_/ zax's Avatar
    Join Date
    Nov 2008
    Location
    Neverland Ranch, Maryland
    Posts
    12,903
    I Support ClubWRX I Support ClubWRX
    Let's put some resources on this.
    2015 CWP WRX STi ... But how did I get roped back into an EJ motor?!
    Zax's utterly unimaginably stock 2015 STi build thread
    Zax's Shaggin' Wagon Build Thread Now tuned for 99% pure Unicorn Jizz!

    Zach | Moderator -- Mid-Atlantic States, Tech & Modifying & General Repairs
    Rollin' with the Bugeye Mafia #302 | N.E.R.D. Subject Zero
    Facebook me here

    Your Mid-A local board: http://www.clubwrx.net/forums/mid-atlantic-states/

Page 2 of 4 FirstFirst 1234 LastLast

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •