Cant see pics in most posts regardless of which browser im using...
Results 1 to 4 of 4

This is a discussion on Cant see pics in most posts regardless of which browser im using... within the Clubwrx Website/Forum Support - Report Errors forums, part of the Community - Meet other Enthusiasts category; Most pictures that are posted into threads have this frog in an ice cube thing saying im not subscribed to ...

  1. #1
    Registered User
    Join Date
    Oct 2011
    Location
    Oregon/Cali/Texas
    Posts
    6

    Cant see pics in most posts regardless of which browser im using...

    Most pictures that are posted into threads have this frog in an ice cube thing saying im not subscribed to some strange url...

    Am I missing something or what?

    Sorry for the newb issue....

  2. Remove Advertisements
    ClubWRX.net
    Advertisements
     

  3. #2
    Administrator RayfieldsWRX's Avatar
    Join Date
    Oct 2002
    Location
    The Old Folks Home
    Posts
    46,954
    I Support ClubWRX
    Are you browsing from work or home? Many people here can't see images coming from certain sites due to work filtering.
    --Ray
    Grandfather of the Bugeye Mafia
    2013 Subaru BRZ Limited
    2002 Subaru WRX Bugeyebrid Wagon

  4. #3
    Registered User
    Join Date
    Oct 2011
    Location
    Oregon/Cali/Texas
    Posts
    6
    At home! And NEVER have any issues with any forums, pic's or anything...

  5. #4
    Administrator RayfieldsWRX's Avatar
    Join Date
    Oct 2002
    Location
    The Old Folks Home
    Posts
    46,954
    I Support ClubWRX
    Can u give a specific thread where you're not seeing an image? Hosted images or attached, or both? It all works for me, on several devices/browsers.
    --Ray
    Grandfather of the Bugeye Mafia
    2013 Subaru BRZ Limited
    2002 Subaru WRX Bugeyebrid Wagon

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •