CLOSED - "Failure To Connect to Web Server" - Rogan 2/22/10
Results 1 to 10 of 10

This is a discussion on CLOSED - "Failure To Connect to Web Server" - Rogan 2/22/10 within the Clubwrx Website/Forum Support - Report Errors forums, part of the Community - Meet other Enthusiasts category; This has been happening the past couple of days. Happens no matter where I am at on the forum and ...

  1. #1
    Moderator Donkey's Avatar
    Join Date
    Apr 2005
    Location
    Da boonies
    Posts
    6,150
    I Support ClubWRX

    CLOSED - "Failure To Connect to Web Server" - Rogan 2/22/10

    This has been happening the past couple of days. Happens no matter where I am at on the forum and can happen as frequently as every other time I make an action (just going to another sub forum,posting,opening a thread). I am using Mozzilla Firefox.
    Last edited by Rogan; 07-09-2010 at 05:43 AM.
    Resident Adviser @ WTF Tuning, LLC
    2002 FORESTER S
    1998 FORESTER S




  2. Remove Advertisements
    ClubWRX.net
    Advertisements
     

  3. #2
    Geriatric Ginger Mod Rogan's Avatar
    Join Date
    May 2007
    Location
    behind the wheel
    Posts
    8,188
    I Support ClubWRX
    I haven't noticed it with FFx or IE8. it is totally random, or repeatable?
    Rogan o_0
    '96 Dodge 2500 CTD @ 40psi - over 700 lb/ft TQ, 7" stack, and 5speed! - SOLD
    '01 Dodge 2500 CTD 6-holed hand-shaker - 3850# dual disk - 900 lb/ft - SOLD
    '97 Dodge 3500 CTD DUALLY built Auto - 40psi boosties - 750 lb/ft

  4. #3
    Master Baiter EJ257's Avatar
    Join Date
    Aug 2007
    Location
    On a stream bank somewhere
    Posts
    19,768
    I Support ClubWRX
    I know you browse a bunch of other forums - is it just an issue with ClubDub?
    2005 WRX STi (Mods | Virtual Dyno)

    Resident Tuner @ WTF Tuning

    "Never trust anything that bleeds for a week and lives ..."

    UNYSOC

  5. #4
    Moderator Donkey's Avatar
    Join Date
    Apr 2005
    Location
    Da boonies
    Posts
    6,150
    I Support ClubWRX
    It only happens with ClubDub. I am on satellite internet (not sure if it makes a difference). Its somewhat random. I have tried clearing my history (cookies and such) and resetting my routers just to see if that would help but it didn't.
    Resident Adviser @ WTF Tuning, LLC
    2002 FORESTER S
    1998 FORESTER S




  6. #5
    Master Baiter EJ257's Avatar
    Join Date
    Aug 2007
    Location
    On a stream bank somewhere
    Posts
    19,768
    I Support ClubWRX
    Are you running any firewalls (your computer or routers)? If so, disable them temporarily and see if that fixes it (NOTE: just be aware of what you do online while they're disabled).

    Are you running a specified DNS server (or just the one from your ISP)? If not, try setting up OpenDNS (I see now you have to sign up, before it was just instructions)

    Lastly, try running the WinSockFix utility - it does a few network troubleshooting steps with the click of a button. I've used it since college with great results.
    2005 WRX STi (Mods | Virtual Dyno)

    Resident Tuner @ WTF Tuning

    "Never trust anything that bleeds for a week and lives ..."

    UNYSOC

  7. #6
    Moderator Donkey's Avatar
    Join Date
    Apr 2005
    Location
    Da boonies
    Posts
    6,150
    I Support ClubWRX
    No firewalls and no specified DNS server. Just the one from my ISP. Only happens on this site as apposed to the other 40-50 me and my wife use. Awkward that it only happens with this one. Maybe I will try using Internet Explorer just to see if a change occurs.
    Resident Adviser @ WTF Tuning, LLC
    2002 FORESTER S
    1998 FORESTER S




  8. #7
    Moderator Donkey's Avatar
    Join Date
    Apr 2005
    Location
    Da boonies
    Posts
    6,150
    I Support ClubWRX
    Well aparently I do have a firewall due to using Kaspersky. I disabled that and tried both using Internet Explorer and Firefox with no satisfying results. Ran the Winsock fix and it didn't do much either. Does the Winsock change settings in my browser,PC or router? Its nuts that it is only this website.
    Resident Adviser @ WTF Tuning, LLC
    2002 FORESTER S
    1998 FORESTER S




  9. #8
    Master Baiter EJ257's Avatar
    Join Date
    Aug 2007
    Location
    On a stream bank somewhere
    Posts
    19,768
    I Support ClubWRX
    Quote Originally Posted by Donkey
    Does the Winsock change settings in my browser,PC or router?
    PC system settings
    2005 WRX STi (Mods | Virtual Dyno)

    Resident Tuner @ WTF Tuning

    "Never trust anything that bleeds for a week and lives ..."

    UNYSOC

  10. #9
    Moderator Donkey's Avatar
    Join Date
    Apr 2005
    Location
    Da boonies
    Posts
    6,150
    I Support ClubWRX
    Well now it's getting worse. I used to be able to just hit refresh and the page would load up. Not so any more. I have tried tweaking Firefox and even switched to Open DNS thinking maybe Hughesnet's servers were the problem. Now half the time pictures/advatars are not shown and when I reply to posts its just blank like I didn't even type anything. I have seen this with others as well. Is the site just plain borked now?
    Resident Adviser @ WTF Tuning, LLC
    2002 FORESTER S
    1998 FORESTER S




  11. #10
    Geriatric Ginger Mod Rogan's Avatar
    Join Date
    May 2007
    Location
    behind the wheel
    Posts
    8,188
    I Support ClubWRX
    I get the same reaction from my work pc, but not at home, or the laptop on air card.. those two are fine..
    Rogan o_0
    '96 Dodge 2500 CTD @ 40psi - over 700 lb/ft TQ, 7" stack, and 5speed! - SOLD
    '01 Dodge 2500 CTD 6-holed hand-shaker - 3850# dual disk - 900 lb/ft - SOLD
    '97 Dodge 3500 CTD DUALLY built Auto - 40psi boosties - 750 lb/ft

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •