PENDING - Can't post a thread - Rogan 07/06/09
Page 1 of 5 12345 LastLast
Results 1 to 15 of 70

This is a discussion on PENDING - Can't post a thread - Rogan 07/06/09 within the Clubwrx Website/Forum Support - Report Errors forums, part of the Community - Meet other Enthusiasts category; Received the following PM Originally Posted by CarbonXe Hey, I can't post up new threads anywhere. I tried to start ...

  1. #1
    Administrator TheJ's Avatar
    Join Date
    Jul 2002
    Location
    Bro do you even live in the Dirty South
    Posts
    17,764
    I Support ClubWRX

    PENDING - Can't post a thread - Rogan 07/06/09

    Received the following PM
    Quote Originally Posted by CarbonXe
    Hey, I can't post up new threads anywhere. I tried to start a thread for this issue in the technical support forum, but I get the same error. Whenever I try to make a thread, I get this error

    Fatal error: Out of memory (allocated 34865152) (tried to allocate 35 bytes) in /home/clubwrx/public_html/forums/includes/functions_search.php on line 197
    I tried to make an intro thread yesterday and got this error. I tried on FireFox and IE on Windows XP, and FireFox and Safari on OS X.

    Have you ever seen this? Know a solution? Could you possibly pass it on to the support thread?

    Thanks
    Last edited by Rogan; 07-06-2009 at 06:30 AM.
    -The J
    New Members, CLICK & BOOKMARK these links:


  2. Remove Advertisements
    ClubWRX.net
    Advertisements
     

  3. #2
    Registered User Felginator's Avatar
    Join Date
    Jun 2009
    Location
    Parsippany, NJ
    Posts
    58
    I am getting the same error when I try to post in the new member hangout.

  4. #3
    Registered User
    Join Date
    Dec 2006
    Posts
    41
    I had this error too when I tired posting in the wheel and suspension forum. I tired a few different things like changing the length of the post but what seemed to work was changing the title of my post. Originally I had "Tire Size Question stock 2003 WRX" but it didn't like this. I tried several variations until I reached "Tire Size Question" and this worked. Maybe it doesn't like number in the thread title? I thought I'd share my experience to help get this problem solved.

  5. #4
    Registered User CarbonXe's Avatar
    Join Date
    Jul 2009
    Location
    Parsippany, NJ
    Posts
    335
    Thanks for posting it up here.

  6. #5
    Registered User CarbonXe's Avatar
    Join Date
    Jul 2009
    Location
    Parsippany, NJ
    Posts
    335
    Quote Originally Posted by F20c1 View Post
    I had this error too when I tired posting in the wheel and suspension forum. I tired a few different things like changing the length of the post but what seemed to work was changing the title of my post. Originally I had "Tire Size Question stock 2003 WRX" but it didn't like this. I tried several variations until I reached "Tire Size Question" and this worked. Maybe it doesn't like number in the thread title? I thought I'd share my experience to help get this problem solved.
    The thread title I was attempting was "Future WRX Owner."

  7. #6
    Geriatric Ginger Mod Rogan's Avatar
    Join Date
    May 2007
    Location
    behind the wheel
    Posts
    8,188
    I Support ClubWRX
    Guys,
    I'll look into this. Are you ALL still having the same issue?

    PLEASE read the sticky in this forum, in the future, as it has details on "what" to post, to better expidite the troubleshooting process.


    In the interim, here's what I need from you:


    There will be certain criteria that will need to be met, to ensure that we can troubleshoot/resolve the issue you are having.

    The SUBJECT LINE will need to be CLEAR AND CONCISE.

    Examples:
    SERVER TOO BUSY
    Cannot post in ______ forum
    ERROR: ORA-0430
    etc..

    We'll need the posts in the following format.
    In the message, be AS DESCRIPTIVE as you possibly can. Submission examples will follow.

    TITLE:
    Cannot post in Engine Mods forum

    Message:

    Code:
    DATE:
    TIME:
    BROWSER:
    
    Details of Issue:
    
    Is this this first time something like this happened?
    
    What time did the error occur?
    
    Have you noticed any trends?
    
    What kind of message did it show?
    
    When/How did the error go away?
    
    URL of where the error appeared:
    
    What do we need to do to reproduce this error?
    
    Any additional information you would like to tell us:
    
    Attach any screen shots:



    Once submitted, we will look into the reported problem. How you'll know, by glance, the status of the trouble ticket, is by looking at the subject line, as it will change, with updated status: "O" for Open, "P" for Pending, "C" Closed for No issue found, or Closed due to being a current reported problem, and "R" for Resolved.
    Rogan o_0
    '96 Dodge 2500 CTD @ 40psi - over 700 lb/ft TQ, 7" stack, and 5speed! - SOLD
    '01 Dodge 2500 CTD 6-holed hand-shaker - 3850# dual disk - 900 lb/ft - SOLD
    '97 Dodge 3500 CTD DUALLY built Auto - 40psi boosties - 750 lb/ft

  8. #7
    Geriatric Ginger Mod Rogan's Avatar
    Join Date
    May 2007
    Location
    behind the wheel
    Posts
    8,188
    I Support ClubWRX
    Quote Originally Posted by Felginator View Post
    I am getting the same error when I try to post in the new member hangout.
    LOVE the avatar, btw!


    Rogan o_0
    '96 Dodge 2500 CTD @ 40psi - over 700 lb/ft TQ, 7" stack, and 5speed! - SOLD
    '01 Dodge 2500 CTD 6-holed hand-shaker - 3850# dual disk - 900 lb/ft - SOLD
    '97 Dodge 3500 CTD DUALLY built Auto - 40psi boosties - 750 lb/ft

  9. #8
    Registered User atrizzzie's Avatar
    Join Date
    Sep 2008
    Location
    Seekonk, Massachusetts
    Posts
    282
    ive been having this same problem since saturday..

  10. #9
    Registered User Felginator's Avatar
    Join Date
    Jun 2009
    Location
    Parsippany, NJ
    Posts
    58
    DATE: 7/6/09
    TIME: 7:32
    BROWSER: Firefox

    Here is the error I get:


    Fatal error: Out of memory (allocated 35389440) (tried to allocate 35 bytes) in /home/clubwrx/public_html/forums/includes/functions_search.php on line 196

  11. #10
    Registered User Felginator's Avatar
    Join Date
    Jun 2009
    Location
    Parsippany, NJ
    Posts
    58
    Quote Originally Posted by Rogan View Post
    LOVE the avatar, btw!


    Thanks!

  12. #11
    Geriatric Ginger Mod Rogan's Avatar
    Join Date
    May 2007
    Location
    behind the wheel
    Posts
    8,188
    I Support ClubWRX
    Are you all still experiencing this issue?

    Thanks,
    Rogan o_0
    '96 Dodge 2500 CTD @ 40psi - over 700 lb/ft TQ, 7" stack, and 5speed! - SOLD
    '01 Dodge 2500 CTD 6-holed hand-shaker - 3850# dual disk - 900 lb/ft - SOLD
    '97 Dodge 3500 CTD DUALLY built Auto - 40psi boosties - 750 lb/ft

  13. #12
    Registered User CarbonXe's Avatar
    Join Date
    Jul 2009
    Location
    Parsippany, NJ
    Posts
    335
    Yup.


  14. #13
    Administrator RayfieldsWRX's Avatar
    Join Date
    Oct 2002
    Location
    The Old Folks Home
    Posts
    46,880
    I Support ClubWRX
    Do we know what the memory_limit variable in php.ini is set to on the host? Sounds like PHP simply doesn't have the memory it needs allocated to do the work.
    --Ray
    Grandfather of the Bugeye Mafia
    2013 Subaru BRZ Limited
    2002 Subaru WRX Bugeyebrid Wagon

  15. #14
    Geriatric Ginger Mod Rogan's Avatar
    Join Date
    May 2007
    Location
    behind the wheel
    Posts
    8,188
    I Support ClubWRX
    what's weird, is, many new threads are created daily. I've even created a couple to 'test', with no issue.. This is a little difficult to nail down..
    Rogan o_0
    '96 Dodge 2500 CTD @ 40psi - over 700 lb/ft TQ, 7" stack, and 5speed! - SOLD
    '01 Dodge 2500 CTD 6-holed hand-shaker - 3850# dual disk - 900 lb/ft - SOLD
    '97 Dodge 3500 CTD DUALLY built Auto - 40psi boosties - 750 lb/ft

  16. #15
    Administrator RayfieldsWRX's Avatar
    Join Date
    Oct 2002
    Location
    The Old Folks Home
    Posts
    46,880
    I Support ClubWRX
    Quote Originally Posted by Rogan View Post
    what's weird, is, many new threads are created daily. I've even created a couple to 'test', with no issue.. This is a little difficult to nail down..
    Do we get a sense that the problem happens more so during "peak traffic hours"...or can it just randomly happen any time of day or night?
    --Ray
    Grandfather of the Bugeye Mafia
    2013 Subaru BRZ Limited
    2002 Subaru WRX Bugeyebrid Wagon

Page 1 of 5 12345 LastLast

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •