careercadaver's wrx wagon... - Page 2
Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 16 to 23 of 23

This is a discussion on careercadaver's wrx wagon... within the Builds forums, part of the Tech & Modifying & General Repairs category; Nice project man. Love what you are doing with it....

  1. #16
    Registered User Shake&Bake's Avatar
    Join Date
    Jun 2012
    Location
    Lancaster, PA
    Posts
    57
    Nice project man. Love what you are doing with it.
    2007 WRX Wagon - Maddad Whisper Dual Tip, Swift Wagon Springs, KYB Excel-G Shocks
    2004 Acura TL - 6 Speed - Stock
    1998 Mustang SVT Cobra Convertible - Modified
    Display of Speed

  2. Remove Advertisements
    ClubWRX.net
    Advertisements
     

  3. #17
    Registered User
    Join Date
    Aug 2010
    Posts
    172

    careercadaver's wrx wagon...

    Thanks a lot!

    I keep debating on trading it for a 2.5l. The lag gets to me every now and again though I know I'd have a hard time walking away from her...

  4. #18
    The Member michaelwfox's Avatar
    Join Date
    Nov 2011
    Location
    North GA
    Posts
    3,530
    I Support ClubWRX
    GTA:O ClubWRX Crew

    My "Build" Thread!

    2006 WRX TR
    Hawk-Eye Alliance #1856...ssshhh don't tell anyone!

  5. #19
    Registered User Ruh Roh's Avatar
    Join Date
    Dec 2011
    Location
    Pottstown PA
    Posts
    3,235
    looks good, nice progress

  6. #20
    Registered User
    Join Date
    Aug 2010
    Posts
    172

    careercadaver's wrx wagon...

    ^^ Thanks!! Still working on a few corners but I'm lacking motivation these last few days. Hopefully ill get moving this week! Lol

  7. #21
    Registered User
    Join Date
    Aug 2010
    Posts
    172
    Swapped out my inner CV boot today...I didn't realize my wagon didn't have the pin style piece that bolts the axle to the trans...mine fed into it...I don't think I've seen that on a Subie...took a little longer than I thought but I'm glad I rebuilt it instead of swapping for an OEM replacement axle and having the same issue in 10K or less...

    Need to wrap my DP tomorrow...I believe this is what caused the issue being that it's within 6" of the boot. Time will tell I suppose...

    I also started to paint the rear hubs of my DBA rotors...they needed a freshening up. Hoping to swap out the brakes for the 4/2 pots this weekend as well...

  8. #22
    Registered User
    Join Date
    Aug 2010
    Posts
    172

    careercadaver's wrx wagon...

    GroupN Motor Mounts made it on today! Noticed some rattles in my hatch now though...gotta track those down and move onto the brakes!

  9. #23
    Registered User
    Join Date
    Aug 2010
    Posts
    172

    careercadaver's wrx wagon...

    Changed out my trans/diff fluids with Amsoil Severe Gear today...

    I also picked up a HKS Replica CF Rear Diffuser and an Alpine INA-910 to replace the 505...gotta start wiring for the component install as well...I'd like to think ill get time over the weekend but that's doubtful...gotta find a way to mount 6.5's up front as well...I remember seeing a baffle that someone was carrying but I can't remember who...

Page 2 of 2 FirstFirst 12

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •